Бадминтон-скуош клуб Пазарджик за поредна година спечели най-много отличия на

...
Бадминтон-скуош клуб Пазарджик за поредна година спечели най-много отличия на
Коментари Харесай

Бадминтон-скуош клуб Пазарджик направи фурор на Държавното п...

Бадминтон-скуош клуб Пазарджик за поредна година завоюва най-вече оценки на провелото се в София Държавно-лично състезание за мъже и дами финали по бадминтон. Нашите ученици завоюваха 3 шампионски и общо 6 медала на шампионата, на който присъединяване взеха 250 състезатели от 35 клуба. Бадминтон-скуош клуб Пазарджик бе показан от 11 състезатели (6 дами и 5 мъже).

На сингъл дами Стефани Стоева стана Държавна шампионка, откакто на финала победи Мария Мицова (НСА София) с 2:1 гейма. Габриела Стоева завоюва 3-то място на единично дами, като на полуфинала загуби от Мария Мицова с 0:2 гейма. Гергана Павлова е пета на сингъл дами, а най-младата ни вяра Рая Пашова е 17-та.

На двойки дами Габриела и Стефани Стоеви са Държавни шампионки, като на финала победиха с 2:0 гейма Петя Неделчева и Димитрия Попстойкова (Левски София/Виктори София). Гергана Павлова с партньорка Таня Иванова (Хасково) са бронзови медалистки (трето място).

На смесени двойки Габриела Стоева с сътрудник Даниел Николов станаха първенци, а Стефани Стоева с сътрудник Илиян Стойнов (ВИАС София) са втори. Гергана Павлова и Стефан Гърев са 5-ти, като отпаднаха от двойката Габриела Стоева и Даниел Николов.

На единично мъже Стефан Гърев е 5-ти, като на четвъртфинал отпадна за влизане в медалите от Пейо Бойчинов (Хасково) с 2:0 гейма. Стефан Гърев с сътрудник Михаил Михайлов (Кърджали) приключиха на 5-то място на двойки мъже, като за влизане в медалите отпаднаха от първенците Даниел Николов и Пейо Бойчинов ( “Левски” София/Хасково). Илиян Янков и Илиян Стоилов са 9-ти на двойки мъже.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР