Бъдещи действия при увеличаване на броя на заразените с коронавирусната

...
Бъдещи действия при увеличаване на броя на заразените с коронавирусната
Коментари Харесай

Следващата седмица обявяват действия при увеличаване на броя на деца с COVID-19

Бъдещи дейности при увеличение на броя на инфектираните с коронавирусната зараза деца разискаха на среща в Министерството на здравеопазването заместник-министърът на опазването на здравето доктор Тома Томов и лекари от Националната кардиологична болница, Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване и незабавна медицина „ Н.И. Пирогов ”, Университетската болница „ Александровска “ и Специализираната болница за интензивно лекуване по детски заболявания „ Проф. доктор Иван Митев “.

Обсъдиха се разнообразни благоприятни условия съгласно наличната обезпеченост и подготвеност на лечебните заведения да одобряват деца с COVID-19, които се нуждаят от интензивно лекуване, без да се нарушава активността по банкет на пациенти с други болести, които не са инфектирани с ковид.
 Хора, ще смаем света освен по вадене на кораби, само че и при ръководството на ковид Хора, ще смаем света освен по вадене на кораби, само че и при ръководството на ковид
Това съобщи проф. Тодор Кантарджиев, някогашен шеф на Националния център по заразни и паразитни заболявания (НЦЗПБ). Кантарджиев разяснява...

След като предложенията бяха разисквани и прегледани, съответните решения ще станат ясни при започване на идната седмица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР