Бъдещето на Мартин Камбуров в Берое изглежда доста неясно. Голмайсторът

...
Бъдещето на Мартин Камбуров в Берое изглежда доста неясно. Голмайсторът
Коментари Харесай

В Берое още се колебаят за нов договор на Камбуров

Бъдещето на Мартин Камбуров в Берое наподобява много неразбираемо. Голмайсторът към момента няма препоръчан нов контракт. Настоящият му изтича през юни 2019 година. Засега управлението на " зелено-белите " към момента не е решило дали да удължи договора, или да се откаже от играча след края на сегашния сезон. През октомври Камбуров навърши 38 години. През идната акция ще е на 39. Не е изключено да му бъде препоръчана работа в Берое - скаут или треньор в школата. Той обаче надали ще я одобри, защото желае да продължи кариерата си и гонитбата на Петър Жеков за стрелец №1 в родния хайлайф. В момента Камбуров има 216 гола, с които заема втора позиция. Лидерът е с 253 попадения. От него го разделят 38 гола.

Наскоро човек от управата на Берое съобщи, че не знае какво ще стане с Камбуров. Не е загадка, че спортно-техническият щаб интензивно търси нов централен нападател, който да укрепи отбора. Реално на върха на офанзивата сега Берое разполага единствено с някогашния футболист на Локомотив (Пловдив) и бразилеца Алфредо Мартинс. Наскоро договорът си с клуба разтрогна румънецът Драгош Фирцулеску. Мартинс към този момент не оправдава упованията.

Възможно е Берое да предложи нов контракт на Камбуров на по-късен стадий, само че от Нова година той ще е свободен да договаря с всеки клуб. Според осведомени високата му заплата също ненапълно е определяща за бъдещето му под Аязмото.

Наскоро Камбуров съобщи, че сърцето му вечно ще остане в Локо (Пд), само че най-малко до момента в който Христо Крушарски е притежател, надали може да се мисли за завръщането му на " Лаута ".

" Тема Спорт "
Първа лига 20 кръг, събота 15 декември  Берое 2:1краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР