Бъдещето на Ивайло Пешев в Лудогорец зависи изцяло от това

...
Бъдещето на Ивайло Пешев в Лудогорец зависи изцяло от това
Коментари Харесай

Петев си тръгва от Лудогорец, ако не спечели титлата в първенството?

Бъдещето на Ивайло Пешев в Лудогорец зависи напълно от това дали ще завоюва купата. Ако разградчани не побеждават за 12-и следващ път със златните медали в шампионата, то най-вероятно треньорът ще би трябвало да си търси нова работа, твърди “Тема спорт ”.
 Ас на Лудогорец пропуща мача с Левски Ас на Лудогорец пропуща мача с Левски
В неделя орлите стигнаха единствено до 2:2 против ЦСКА 1948 в Бистрица и се свлякоха от върха. Той бе високомерен след 1:0 над ЦСКА - София на “Армията ”. Сега те още веднъж са в ролята на преследвачи. Изостават с 1 точка от алените при оставащи два кръга до края на шампионата. Всъщност още в събота Лудогорец може да каже “Чао ” на купата. Това ще се случи, в случай че ЦСКА - София победи вкъщи ЦСКА 1948, а отборът на Ивайло Петев загуби семейството на Левски.

Вторият престой на треньора отпред на разградчани стартира при започване на март. Тогава клубът освободи словенеца Анте Шимунджа след провалянето с 0:1 на “Хювефарма Арена ” от Пирин. Петев бързо съумя да вдигне състава. Под негово управление бяха насъбрани 9 следващи победи в efbet Лига. Така 4-точковото закъснение от ЦСКА - София бе превърнато в 1 пункт задатък. Наред с това тимът направи рейд в шампионата за Купата на България, който приключи със продобиване на оценката – първо в конкуренцията от сезон 2013/14. Този трофей обаче едва ли ще избави главата му. Защото цел №1 пред Лудогорец постоянно е била купата, която дава късмет за офанзива на груповата фаза на Шампионската лига. Така че, в случай че тя не бъде изпълнена, на шефовете ще им се наложи да вземат ограничения.

Както е известно, от много време Лудогорец има интерес към Станимир Стоилов, само че негово привличане ще е мъчно. Затова и клубът най-вероятно ще насочи взор към чужденец.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР