Бъдещето на емблематичния книжен пазар на столичния площад „Славейков остава

...
Бъдещето на емблематичния книжен пазар на столичния площад „Славейков остава
Коментари Харесай

Петко Димитров: Бъдещето на книжния пазар на „Славейков“ остава неясно

Бъдещето на емблематичния хартиен пазар на столичния площад „ Славейков " остава неразбираемо. А противоречивият ремонт на ул. „ Граф Игнатиев " и прилежащите пл. „ Гарибалди ", пл. „ Славейков " и градинката „ Седмочисленици " (Зона №2) към момента не е въведен в употреба от ДНСК.

Това се разбра в следствие от питането на общинския консултант от Българска социалистическа партия Петко Димитров до кмета Фандъкова. „ Обезпокоително е, че повече от година и половина след края на проблематичния ремонт много неща към него още не са ясни и той не е легализиран ", сподели Димитров.

Той сложи няколко ясни въпроси, на които не получи отговори с точни параметри - по кое време ще бъде възобновен книжния пазар, стартирана ли е процедура за построяването му и дали Зона №2 към този момент има Акт 16. На нито един от въпросите няма отговор с съответни периоди.

Според общинския консултант от Българска социалистическа партия възобновяване на книжния пазар е изцяло занемарено и всичко обвързвано с него е в бъдеще несигурно време.

„ Ще има хартиен пазар на „ Славейков ", но различен път ", перифразира в умозаключение Петко Димитров имитация от паметен български филм.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР