Бабите винаги са най-милите роднини в семейството. В тяхно лице

...
Бабите винаги са най-милите роднини в семейството. В тяхно лице
Коментари Харесай

Толкова много обич и скръб, скрити между редовете: Яна Маринова публикува трогателно видео

Бабите постоянно са най-милите родственици в фамилията. В тяхно лице можем да открием поддръжка, мъдрост, разтуха. Никога не биха ни посъветвали нещо, в което не имат вяра с цялото си сърце.

Яна Маринова разгласява видео в Instagram, което ни трогна толкоз мощно, че няма по какъв начин да не го споделим с вас.

На него виждаме актрисата в компанията на баба си, с която си разменят топли обятия и целувки. Визуалната аналогия сред тях е впечатляваща.

„ Ние си останахме “, прошепва тя. Тежко безмълвие увисва за няколко секунди.

„ Как ние си останахме, а Никола? “, закачливо ѝ се скарва Яна.

Това са едвам няколко секунди, шепа думички, а в тях се споделя толкоз доста.

Животът има смисъл, когато някой ни обича. Когато някой ни обича, всичко има смисъл. Нека си подсещаме това постоянно, когато не сме на себе си.

Всъщност Блага Димитрова го е споделила доста по-добре от нас преди толкоз доста време:

Какво ти остава?

Всичко да имаш, нищо да нямаш.
Цялата да си една шепа.
Всичко да даваш, нищо да вземаш.
Да се загърнеш зиморничаво
в самотност като в излинял шал,
майка си да повториш на прага,
всичко да спомняш,
всичко да посрещнеш,
всичко да изпратиш.

Всичко.
Това ти остава.

А в случай че измежду вас има комплицирани читатели, които не са наясно с историята на Яна, ще си позволим да я преразкажем в няколко реда.
 10 бабини мъдрости, които вършат живота по-лесен  10 бабини мъдрости, които вършат живота по-лесен  10 бабини мъдрости, които вършат живота по-лесен  10 бабини мъдрости, които вършат живота по-лесен
Никола е името на сина на Яна, който сега е студент в Германия.

Въпреки дистанциите, двамата имат здрава връзка между тях и не пропущат всяка свободна опция да се виждат:

„ Да чувстваш сина си както другар. Чак ми е неловко от време на време, когато виждам по какъв начин е едвам студент, а знае повече от мен. Но съществено съм се заела с това, когато съм на 70, да мога да му дам познание, което няма от кого другиго да вземе. “

Яна Маринова израства „ на улицата, гладна, без обич “, скована от боязън, че няма да успее. Налага ѝ се да узрее бързо. Домашното принуждение я тласка към „ забавния живот “ с по-големите, към рисковите изкушения.

„ Пораснах в ужасно забавен живот. Той беше обвързван с родителите ми - те бяха пъклен интелигентни, надскочили времето си.

„ Те нямаха опция да схванат, че унищожителната връзка, която имаха, беше унищожителна за мен”, продължава изповедта си актрсата за „ Събуди се “ по .

Майка ѝ си отива след дълги години битка с заболяването и мъчителни ментални проблеми. А до тях от самото начало неразделно бди нейната баба.

Новият български филм „ Игра на Доверие “ е по действителни събития от нейния живот и разкрива същинския взаимоотношения сред edna майка и щерка. В ролята на Даниела – майката, е изиграна не от кого да е, я от самата Яна.

Цялото изявление гледайте във видеото горе.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР