Бабите и дядовците могат да играят уникална и значима роля

...
Бабите и дядовците могат да играят уникална и значима роля
Коментари Харесай

Ето защо бабите по майчина линия са супер важни в живота на детето

Бабите и дядовците могат да играят неповторима и значима роля в живота на своите внуци. Ето какво могат да дадат на децата:

Безусловна обич

Внуците изпитват безусловна обич, когато ги обичаме такива, каквито са, а не какви се опитваме да ги създадем. Можем да ги образоваме и учим, като им дадем своята мъдрост, с цел да имат опция да създадат добър избор.

Перспектива

Независимо дали в началното учебно заведение, гимназията или колежа, те се нуждаят от ментори, които могат да им оказват помощ да видят света си от друга позиция. Бабите и дядовците могат да дават скъпа информация.

Стабилност

Ако има една дума за установяване на живота през последните няколко години, това е „ смяна “. Внуците се нуждаят от непоклатимост на фона на публичните разтърсвания - някой да застане с тях и до тях. Семейните обичаи и история предизвикват стабилността, а бабите и дядовците могат да предадат тази информация, с цел да оказват помощ на децата да почувстват, че принадлежат на фамилията.

Приключение

Бабите и дядовците могат да отворят светове за проучване на своите внуци, когато се вслушваме в техните ползи. Можем да използваме целия си опит и познания, с цел да изследват вашия град, нова пътека, нов ресторант, музей, обсерватория или близката риболовна дестинация.

Връзка

Внуците може да се нуждаят от помощ при решаването на огромни проблеми в живота им. Те обичат, когато внуците ми ги питат какво да създадат по даден проблем. Проблемите може да се трансформират, само че любовта и истина не. Животът им може да се трансформира в образец за техните внуци за това по какъв начин да се оказва помощ на хората.

Интересно е, че няма еквивалент на връзката сред внуците и бабите по майчина линия. Тук се намесва и нещо напълно друго от прочувствения аспект на въпроса. Те са свързани на генетично равнище. Според учените, гените, които децата наследяват от майките си, са пристигнали от бабата.

Детето може да получи от своята баба освен блестящо изразени физически черти, само че и някои прочувствени особености. Точно с това учените изясняват мощната духовна връзка сред внуците и бабите им по майчина линия. Всички прочувствени прекарвания на бабата са били предадени на майката, когато е била в утробата, а тя по-късно ги предава на своето дете.

Каквото и да са наследили от бабите си, видно е, че внуците обожават прекарано време с бабите и дядовците си. То е скъпо и за двете страни и не може да бъде сменено с нищо. Носи наслада и за едните, и за другите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР