Б роят на загиналите при катастрофалните наводнения в Германия достигна

...
Б роят на загиналите при катастрофалните наводнения в Германия достигна
Коментари Харесай

Страданието няма край, расте броят на жертвите на наводненията в Западна Европа

Б роят на починалите при пагубните наводнения в Германия доближи 133. С това доказаните жертви на естественото злополучие в региони в Западна Европа към този момент са 160, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Полицията в западната немска провинция Райнланд-Пфалц оповестиха тази заран, че починалите там към този момент са 90

- с 27 повече от през вчерашния ден. Стотици хора в района остават в неопределеност, като съгласно някои информации жертвите там може да са общо 618. В прилежащата провинция Северен Рейн - Вестфалия, досега е доказана гибелта на 43 души. Президентът Франк-Валтер Щайнмайер ще посети потърпевши региони.

German floods kill at least 133, search for survivors continues
— Reuters (@Reuters)
"Страданието няма край " ,

съобщи през вчерашния ден по време на посещаване в пожарната на тежко засегнатия град Трир Малу Драйер, министър-председателката на провинция Райнланд-Пфалц, съобщи ДПА.

При наводненията в Белгия по последни данни са починали минимум 27 индивида.

Днес водата продължава да се отдръпва в засегнатите от наводненията тази седмица региони. Представители на управляващите показаха опасения, че ще бъдат открити още доста починали.

Освен Западна Германия и Белгия, Южна Нидерландия ,

Североизточна Франция, Люксембург и Швейцария също пострадаха от тежките наводнения, провокирани от проливни дъждове. На доста места реки излязоха от коритото си.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР