Б ойко Борисов отправи поредни критики към президента Румен Радев,

...
Б ойко Борисов отправи поредни критики към президента Румен Радев,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Застой и хаос - това донесоха Слави Трифонов и Румен Радев

Б ойко Борисов насочи следващи рецензии към президента Румен Радев, министри от служебния кабинет и Слави Трифонов.

Лидерът на ГЕРБ се включи онлайн във "Фейсбук ", до момента в който оглеждаше строителството на автомагистрала "Хемус ".

"Застой и безпорядък - това донесоха Слави Трифонов, Радев, Тошко Йорданов. И през целия ден ме разясняват. Абе какво ви пречи ГЕРБ? Видя се, през днешния ден имате цялостно болшинство. Направете държавно управление и управлявайте! Днес демонстрират, че имат цялостно болшинство. Защо не вършат държавно управление, за какво не ръководят? Защо ще харчим над 100 милиона още веднъж за избори. Това е един лот на автомагистрала, бе хора ", изясни той.

"Някакъв през днешния ден споделил, че ГЕРБ била мафиотска конструкция. На първата политическа партия, тъй като в България още веднъж бяхме първи ", разяснява Борисов думите на Тошко Йорданов от трибуната на Народното събрание.

И добави: "Видяхте, че ГЕРБ не може да бъде надвит почтено. И по вашите правила - и единствено с машини, и с каквото желаете. Явно би трябвало да извършите напътствията на олигарсите да ни оставите лесни цели. Това направихте през днешния ден ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР