Азис поднесе поредна изненада за почитателите си в социалната мрежа.

...
Азис поднесе поредна изненада за почитателите си в социалната мрежа.
Коментари Харесай

Приликата е повече от смайваща! Азис показа снимка на баща си

Азис сервира поредна изненада за феновете си в обществената мрежа. Досега Краля на фолка е показвал фотоси само на майка си, само че този път бе помолен да покаже и татко си. А фрагментът остави почитателите му няколко минути без да могат даже да премигнат. 

Изпълнителят на " Хабиби " отговаряше на пикантни въпроси на свои почитатели. Там го попитаха по какъв начин поддържа брадата си, а Азис съобщи, че е генетично от татко му. А те желаеха да го покаже на фотография. 

Костинбродският славей показа кадър на татко си и съкруши всички с безумната аналогия със своя основател. " Като две капки вода сте, по какъв начин е допустимо чак такава аналогия ", пишат в мрежата. Някои даже считат, че на въпросната фотография е самият Азис, написа Шоу блиц.

Става ясно, че хората постоянно ги бъркат " всички мислят татко ми за мен и противоположното ".  Не е ясно двамата в какви връзки са защото Азис е бил отгледан от три дами - майка си и двете си лели. Образът на бащата в фамилията отсъствал по време на неговото развъждане. 

Освен това кралят на поп фолка се дефинира като биполярен и това е отговорът на доста от триумфите му, признава самият той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР