Азис е луд по младото си гадже Антонио, но връзката

...
Азис е луд по младото си гадже Антонио, но връзката
Коментари Харесай

Азис вече не възбужда Антонио, двойката пред разпад!

Азис е вманиачен по младото си гадже Антонио, само че връзката им е пред разпад. Причината е в артиста, който не може да възбуди гаджето си.

Васко изгуби релефното си тяло, изпълнено с мускули, освен това единствено за няколко месеца. В момента е още веднъж провиснал и мек, което не се нравело на любовника му.

Азис е изгубил напълно мускулите си и в този момент на тяхно място висят отпуснати месища. Нямало и помен от плочките по корема, който още веднъж почнал да набъбва.

Антонио си падал по стройни здравеняци и споделил на Васко, че в случай че не влезе във форма, ще го напусне. Той срещал усложнения в ерекцията по време на секс с Азис.

Всъщност Азис в никакъв случай не е бил толкоз здрав, а употребил особено фолио, което слагал под облеклата си, по този начин изглеждал мускулест. В момента, в който реши да го махе, увисна.

Певецът отказвал да го поставя повече и по време на секс, защото не му било комфортно с него. Това се отразило на възбудата на Антонио, който ненавиждал отпуснати тела.

 Припомняме, че дълги години Азис беше пълен, само че тогава се обличаше в женски облекла. След като се роди щерка му, той отслабна, потегли на фитнес и заприлиа на същински мъж.

Около този интервал някои даже се  усъмниха, че е гей.В крйна сметка обаче човек не може да избяга от природата си. Затова артистът още веднъж се отдаде на мъжките милувки.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Азис
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР