Азерът Алиар Агаев ще бъде главен съдия на двубоя между

...
Азерът Алиар Агаев ще бъде главен съдия на двубоя между
Коментари Харесай

Азерски рефер ще ръководи срещата България - Танзания

Азерът Алиар Агаев ще бъде основен арбитър на дуела сред България и Танзания от приятелския шампионат FIFA Series в Баку.

Мачът е този петък (22 март) от 15:00 часа на стадион " Далга Арена " и ще бъде излъчен НА ЖИВО по Българска национална телевизия 3 и на bntsport.bg! Студийната ни стратегия стартира половин час по-рано!

Помощници на Агаев за тази среща ще бъдат неговите сънародници Зейнал Зейналов и Акиф Амирали, а четвърти съдия ще бъде Рауф Джабаров.

Алиар Агаев към този момент има опит с ръководеното на дуели с присъединяване на българския народен тим, като той свири при провалянето с 0:1 от Черна гора на старта на квалификациите за Евро 2024 през месец март предходната година. Азерът реферира и при загубата на " лъвовете " с 0:1 като посетител на Уелс през 2020 година в среща от шампионата Лига на нациите.

На клубно ниво 36-годишният арбитър от Баку е бил основно настоящо лице в няколко мача на Лудогорец като загубата с 0:1 от Еспаньол в Лига Европа през октомври 2019, равенството 1:1 с Мидтиланд два сезона по-късно в същия шампионат, както и скорошния конфликт против швейцарския Сепси, в който разградчани отстъпиха и по този начин бяха отстранени от шампионата Лига на конференциите.

Алиар Агаев е бил основен съдия и при успеха на Славия с 1:0 против полския Заглембе Любин в квалификациите на Лига Европа през 2016 година.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР