Аз ще се върна в Бургас, ще отида на бургаския

...
Аз ще се върна в Бургас, ще отида на бургаския
Коментари Харесай

Симеонов ще скочи с релса на врата от бургаския мост, ако държавата загуби делото за Пирин

" Аз ще се върна в Бургас, ще отида на бургаския мост, ще си закача една релса на врата, ще скоча и ще се удавя. "
 Върховен административен съд анулира измененията в Плана за ръководство на Национален парк Пирин
Това съобщи пред вестник " Сега "  вицепремиерът Валери Симеонов, запитан какви ще бъдат дейностите на кабинета, в случай че и идната инстанция удостовери решението на тричленния състав на Върховен административен съд.

На 27 юли тричленен състав на Върховния административен съд анулира измененията в Плана за ръководство на Национален парк „ Пирин “, признати от Министерския съвет през декември 2017 година Според висшите съдии при издаване на административния акт са нарушени разпореждания на Закона за запазване на околната среда и на Закона за биологичното многообразие и не са осъществени екологична оценка и оценка на въздействието върху околната среда.

На съвещанието на кабинета другата седмица вицепремиерът Симеонов ще предложи  страната да апелира решението на тричленния състав на Върховния административен съд.

" Трябва да има поредност в държанието на всеки субект и на всеки орган. Министерски съвет има решение за предпочитано подкрепяне на построяването на втори въжен превоз. Така че наложително би трябвало да апелираме ", съобщи Симеонов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР