Аз съм убеден, че българите ще се върнат от чужбина,

...
Аз съм убеден, че българите ще се върнат от чужбина,
Коментари Харесай

Цветанов: Убеден съм, че българите в чужбина ще се върнат

Аз съм уверен, че българите ще се върнат от чужбина, тъй като България има своя стопански напредък, а когато сме единни, ще можем да реализираме повече, ще може да осигуряваме повече благоприятни условия за професионална изява на всеки наш съотечественик. Това съобщи от трибуната на празника на община Баните и минералната вода през днешния ден ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Той благодари на локалните поданици за търпимостта им, тъй като празникът на Баните за първи път не се организира на площада, а пред балнеосанаториума. Причината за това е, че консорциумът, на който е предоставено обновяването на центъра, не се оправи в избраните по контракт периоди.

„ Заставайки пред вас, имаме огромни неудобства, че днешният празник го вършим тук. Миналата година общината с две постановления на Министерския съвет получи 1 млн. лв., с цел да може Баните да притегля както вложители, по този начин и гостите й да се усещат прелестно, идвайки тук, и да повтарят визитите си в тази дестинация “, уточни Цветанов.

Той прикани локалната администрация, Общинския съвет, кмета и регионалния шеф да бъдат взискателни към компаниите, които извършват предоставените планове.

„ Защото забавянето на този план през днешния ден ни отдалечи от положителното въодушевление. Днес ние трябваше да се гордеем от това, което страната и общината прави за вас “, разяснява Цветанов. Той акцентира, че Баните е предпочитана за държавното управление община, само че е нужна съгласуваност сред управляващите, с цел да се реализиран поставените цели.

„ Вие сте невероятни, работливи хора и задължението, който поемем пред вас, е, че ще продължим да оказваме помощ. Днешното ми наличие тук е да удостоверявам уважението си към вас, тъй като сте почтени, имате капацитет, имате качествените хора, които са чест освен за община Баните, а и за България “, добави Цветан Цветанов.

По думите му доказателство за това са триумфите на доктор Станимир Сираков, който през днешния ден бе разгласен за почетен гражданин на Баните поради постигнатите от него големи триумфи в областта на опазването на здравето и който е притежател на медицински „ Оскар “.
Цветанов заяви, че следва скоро да бъде подписан контракт сред община Баните и Държавна фирма „ Земеделие “ за план на стойност 5 млн. лева за замяна по водопреносната мрежа.

Той поздрави поданици и посетители на община Баните и с празника на българската войска. Пожела единство, с цел да се реализиран триумфите, които са по този начин предстоящи от всички.
„ Само в случай че сме обединени, може да преодоляваме безусловно всичко. Нека всички политици, общественици и всички поданици да вървим ръка за ръка, с цел да реализираме разцвет. Вие постоянно би трябвало да желаете повече, а ние да се стремим да даваме повече, тъй като го заслужавате “, съобщи още Цветанов.
Празникът в Баните уважиха депутатите от ГЕРБ доктор Красимир Събев, Светослав Иванов, регионалния шеф Недялко Славов и кметът на Смолян Николай Мелемов.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР