Аз съм подготвил моето писмено становище към президента Румен Радев

...
Аз съм подготвил моето писмено становище към президента Румен Радев
Коментари Харесай

Секретар на президента: Мотивите на Денков за исканото освобождаване на шефа на ДАНС са нефелни

„ Аз съм подготвил моето документално мнение към президента Румен Радев с негативно мнение – да не бъде подписана оставката на ръководителя на ДАНС. “ Това съобщи някогашният длъжностен министър на защитата и сегашен секретар по сигурността на президента Димитър Стоянов пред Нова тв.

След абсурда с машинното гласоподаване по време на локалните избори министър председателят Николай Денков публично изиска оставката на ръководителя на ДАНС Пламен Тончев. Досега обаче президентът не е изразил единодушие да я разпише.

Стоянов дефинира претекстовете, които са посочени от министър-председателя, като „ нефелни “. „ Те са толкоз несъществени, че аз не виждам причина да се предприеме такова деяние “, разяснява още той.

Стоянов разяснява и информацията, че Денков е изискал от организацията отчет за сигурността на машините, само че не е получил подобен. „ Дали в действителност го е изискал? Нека да излезе и да каже с кой документ е изпратил такова искане към ДАНС. Аз се колебая, че има такова “, сподели секретарят по сигурността. Според Димитър Стоянов на това държавно управление „ всички са му отговорни “.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР