Аз съм жена на дядото. Не ме наричайте баба и

...
Аз съм жена на дядото. Не ме наричайте баба и
Коментари Харесай

Не Иска Да Й Казват Баба! Честито От Сърце, Най-Обичаната Фолкпевица Вече Има Внуче!

„ Аз съм жена на дядото. Не ме наричайте баба и други сходни, с цел да не приключа изявлението “, споделила Лепа Брена пред телевизионните камери с усмивка на лицето.

След това сръбската легенда коментирала и появяването на внучето си Александър на бял свят. „ Това е едно неописуемо благополучие, обич, радост… Да видиш Александра и Филип с това малко бебенце… Неописуемо е, когато видиш личните си деца да имат дете. Много е мъчно да се опише тази обич “, споделя щастливата баба.

Лепа Брена не пропусна да похвали и снаха си. Според нея Александра е страхотна майка и макар че е родила с цезарово сечение станала съвсем незабавно от леглото, с цел да се грижи за малчугана. „ Не й тежат грижите. Отдала се е на бебето. Кърми го. Ние се въртим около нея, радваме се и се опитваме да сдържим сълзите от благополучие, които се стичат по лицата ни “, споделя още Лепа Брена, написа kanal5.com.mk.

Според сръбските медии откогато е родила Александра не е излизала от у дома, а единствените, които посещават младото семейство са бабите на дребния Александър, с цел да оказват помощ на младата майка, в случай че има потребност.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР