Аз съм изумен, признавам. Не помня от много години подобно

...
Аз съм изумен, признавам. Не помня от много години подобно
Коментари Харесай

Георги Първанов изумен от участието си в списъка на Миротворец“

" Аз съм учуден, признавам. Не помня от доста години сходно събитие, като историк дори бих споделил. "

Това съобщи президентът на Република България от 2002 до 2012 година Георги Първанов. Оказва се, той също е включен в " Миротворец ", в който политици, общественици и публицисти са оповестени за врагове на Украйна.

Въпросът не е в моето наличие, а по-скоро посочената причина за моето включване, посочи Първанов и поясни- наличието му на конгрес в Ялта, което дефинира като груба и нагла неистина.

Никога не съм бил в Ялта по какъвто и да е мотив, а също така аз съм обиколил света на всевъзможни конгреси и никой в никакъв случай не ми е поставял ограничавания какво да приказвам и каква позиция да показвам, съобщи пред Българска национална телевизия някогашният президент.

" Още повече се учудвам от наличието на водещи наши учени, виждам и някои от Вашите сътрудници публицисти, най-талантливите " засегнат е Първанов.

" Аз мога да имам своята позиция, въпреки и изразявана по-сдържано, аз съм бил от втория й ден, постоянно съм бил за помирение и бързи договаряния за мир, само че някой да ми слага оценки, да ме жигосва, да ме сочи с пръст, това не мога да приема ", акцентира Първанов.

Той прикани тези, които в последните дни най-вече пропагандирали за изпращане на оръжие в Украйна, за включването й в НАТО, да реагират първи, с цел да покажат, че имат някакви правила.
 Дейността на
Дейността на " Миротворец " не отразява формалната политика на Украйна

Това оповестиха от посолството на Украйна у нас
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР