Аз съм интелектуален ступор – как така в Македония всички

...
Аз съм интелектуален ступор – как така в Македония всички
Коментари Харесай

Хаджигенов: Ние нашата Конституция не можем да пипнем, ще променяме македонската

Аз съм интелектуален ступор – по какъв начин по този начин в Македония всички са българи, а желаеме да се запише в Конституцията им, че има българско болшинство? Това съобщи по Нова телевизия адв. Николай Хаджигенов от „ Ние идваме ” във връзка българската позиция за Северна Македония.  Той беше извънредно песимистичен, че може да бъде изпълнено това искане.

„ Ние българската Конституция не можем да пипнем от 1991 година, желаеме да променяме тяхната ”, разяснява Хаджигенов. Според него, решението на политическата рецесия у нас минава през основаването на общ либерален фронт, който да реализира сериозна победа на идващите избори. Той съпостави този фронт с тогавашното ОДС.

„ ОДС не беше „ орел, рак и щука ”, тъй като това съм го правил два пъти, а беше „ куцо, кьораво и сакато ”, само че реализира триумф ”, разяснява Николай Хаджигенов.

„ Енергията на площада е жива, само че това не е митинг ”, сподели той във връзка акциите в отбрана на държавното управление. Хаджигенов, който беше един от водачите на митингите против Бойко Борисов и Иван Гешев, разяснява, че те са били значително контрулируеми. „ Това, което е неконтролируемо, е протестът на гладните ”, разяснява той и добави, че войната и инфлацията, която се ускорява поради нея, са трансформирали всичко спрямо интервала на предходните огромни митинги.

" Основната неточност на държавното управление е неналичието на резултати. Те още нищо не са почнали ", съобщи Николай Хаджигенов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР