Аз отдавна съм престанал да се вслушвам в това, което

...
Аз отдавна съм престанал да се вслушвам в това, което
Коментари Харесай

Рашков за Борисов: Отдавна съм престанал да слушам пропаднали политици

" Аз от дълго време съм престанал да се вслушвам в това, което споделя един пропаднал политик в нашата страна, във връзка с който стартират да се събират доста съществени доказателства. " Това сподели служебният вътрешен министър, представен от Би Ти Ви, в отговор на въпрос за думите на, че в България има контрабандна скица.

Срещу Борисов " стартират да се събират доста съществени доказателства " сподели Рашков и даде обещание когато Министерство на вътрешните работи е готово с доказателствата против някогашния министър председател, да даде публичност, без да разчита на подпомагане от държавното обвиняване, тъй като Специализираната прокуратура спъва работата на полицията.
 Рашков: Разследванията за търговия с избор са към 100, най-вече са свързани с ГЕРБ и Движение за права и свободи Рашков: Разследванията за търговия с избор са към 100, най-вече са свързани с ГЕРБ и Движение за права и свободи
Вътрешният министър Бойко Рашков с остри думи към Движението за права и свободи. Причината - отправените от тях обвинявания за полицейски...

" До сегашния миг тя не дава ход на към 25 следствия, които са почнали в службите на Министерство на вътрешните работи, и те няма изгледи да приключат. Много притеснителен е фактът, че тези материали, тази активност на полицията се отнася до проведена незаконна група ", съобщи още служебният вътрешен министър Рашков. Той обаче не посочи за кой обвързван с някогашния министър председател случай става въпрос.

За идните избори няма потребност от спомагателна организация, каквато предложи, счита Рашков.

Припомняме, че преди дни основният прокурор изпрати писмо, с което изиска Министерство на вътрешните работи, ДАНС и държавното обвиняване да образуват взаимно звено за битка с изборните измами. " Аз още не съм получавал писмо от него, слушам единствено по медиите. Аз мисля, че със или без писмо работата в Министерство на вътрешните работи върви доста добре. По отношение на изборите има действия, които са характерно полицейски, там прокуратурата няма място ", безапелационен бе Рашков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР