“Аз нямам друг глас. Няма как да си сменя гласа,

...
“Аз нямам друг глас. Няма как да си сменя гласа,
Коментари Харесай

Свилен Ноев от Остава: Тъпото клише „музикант къща не храни“ не е вярно

“Аз нямам различен глас. Няма по какъв начин да си сменя гласа, а текстовете по този начин ги чувствам. Още от едно време, когато някои пееха за небето и луната, на мен ми се пееше за по-вътрешни работи ”. Това изясни вокалистът на група Остава Свилен Ноев в студиото на “Посока Култура ”.

“Понякога взимам тази позиция в текстовете си, в които основният воин се прави на малко малоумен, с цел да концентрира малко внимание върху себе си ”, изясни артистът за текстана новата ария на групата “Клише ”. “Различни позиции заемам, когато пея за любовта ”, добави той.

Артистът изясни, че не харесва клишето “музикант къща не храни ”. Според него, който си търси метод, може да се оправя. Той добави, четовапо-скоро е “лаф от соц-а ”, когато не са допускали доста хора да се занимават професионално с музика. Ако държиш на това, което правиш, започваш и да се храниш от него. “Хората се научиха, че музиката не е безвъзмездна ”, продължи той и изясни, че хората са се научили да си купуват билети авансово и да вървят на концерти и театри.

“Винаги искаш идващото ти парче да е по-хубаво и по-хубаво от предходните. Това е огромна краста. Щастливи сме, че можем да си изкараме целия живот като музиканти. Истината е, че това е обвързвано с огромно бачкане и огромно мъкнене на техника непрекъснато, само че удоволствието е голямо ”, съобщи решително Ноев
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР