Аз Иван Тренев се обявявам срещу цялата вътрешна и външна

...
Аз Иван Тренев се обявявам срещу цялата вътрешна и външна
Коментари Харесай

Иван Тренев за зверското поругаване на гроба на Кан Кубрат – владетелят на Стара Велика България, неадекватното държание на един министър на Културата и порочната политика на правителството!

Аз Иван Тренев се разгласявам против цялата вътрешна и външна политика на новото държавно управление на Република България!

Г-н Кирил Петков – министър председател на Република България е време да разбере, че „ македонизмът “ е културен тероризъм, а с терористи не се договаря! Ние, мислещите българи, не одобряваме Македония да бъде подкрепена от България за участие в Европейския съюз и НАТО, в случай че тя не си извърши по контракт авансово отговорностите си, по отношение на българите в Македенските земи! Македонското държавно управление е време да признае българите в Македония като поданици,а не като малцинство, да се обясни историческата истина в учебниците и да се спре малтретирането на българите от македонските управляващи! В противоположен случай те ще пожелаят „ македонско “ малцинство и в България, и вероятно разединение на български земи! Не на последно място стои отворен въпрос какво бе контрактувано сред Кирил Петков и министъра на войната на Съединени американски щати военачалник Остин! Има данни, че към този момент Южна Добруджа е дадена на концесия със статут боен плацдарм! Какво ще се случи, в случай че в един прекрасен ден тази част на България към този момент не е в лимита на земите ни? Защо България е единствената страна в света, която не получава пари от военните бази, които НАТО към този момент 15 години употребява на гърба на елементарния български поданик!? Каква е гаранцията, че там не се вършат химически оръжия, както се потвърди, че има лаборатории в Украйна? Защо се заселват по българксите земи и се дават цели села на украински жители, които носят със себе си флагове с неонацистки знаци? Знаете ли, че огромна част от тези украинци са родственици на фашизираната хунта „ бандеровци “, които окупираха Украйна последните 10 години и чиито братя, и татковци ще дойдат един прекрасен ден тук в България! Знаете ли,че 40% от украинците, идващи в България са хив положителни!?
На фона на тази деградация на политическата класа брутално бе опустошен гробът на Кан Кубрат – владетелят на Стара Велика България! Никакъв отзвук от стртана на държавните институции в Република България.
СРАМ, СРАМ, ТРИЖДИ СРАМ!
Нито един публицист не направи следствие кой и за какво унищожи пантеона на Кана. Междувременно Министърът на културата се появяви в обществените мрежи от кабинета си по време на работа очевидно в нетрезво положение, употребявайки най-вероятно наркотични субстанции! Това, което се случва през днешния ден с българската държавност е тотална подигравка освен с институцията, само че и с българския народ! ……..
Време е да се изиска оставката както на министъра на културата,така и на настоящето държавно управление, което води антибългарска колониална политика!

Искам да напомня на целокупния български народ, че разрушаването на гроба на Кан Кубрат е освен гаврата с българите, само че това е посягане на историческата памет на Русия, Беларус и Украйна по едно и също време, с цел да се унищожи единствното сред народите!!! Не забравяйте, че те са били в състава на антична Велика България още от средата на 7 век!
Не се делете на русофоби, русофили, туркофили и фоби, а бъдете първо хора и след това българи! Защитете държавността и историческата ни памет. В този миг ние не би трябвало да имаме отрицателна политика по отношение на Русия! Русия е основана от Стара Велика България, както и Беларус, и Украйна. Време е да се опитаме да се обединим,но това може да стане, когато българите не са задоволително образовани и единни! Не слушайте подправените анализатори и предостатъчно охранени политикани по какъв начин да дефинират бъдещето ни!
Миналото има власт над бъдещето,само в случай че живее в сегашното!
Изгубим ли България… губим всичко!

създател: Иван Тренев
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР