Аз гласувах за този слънчев ден, за тази хубава страна,

...
Аз гласувах за този слънчев ден, за тази хубава страна,
Коментари Харесай

Александър Пандурски:Имаме всичко, което Господ ни е дал и само трябва да го използваме в името и просперитета на нашия народ

Аз гласувах за този безоблачен ден, за тази хубава страна, за тези хубави хора, които имат благоприятни условия да трансформират политиката и да създадат от България един автентичен парадайс.

Имаме всичко, което Господ ни е дал и единствено би трябвало да го използваме в името и просперитета на нашия народ, съобщи регионалният шеф Александър Пандурски, който упражни правото си на глас във Второ главно учебно заведение.

По отношение на това дали ще бъде формирано постоянно държавно управление, Пандурски разяснява, че се надява на разсъдъка.

" Надявам се на разсъдъка на българския народ, на гласоподавателите, с цел да могат да намерят фактически тези политици, които ще се съберат и в края на краищата ще кажат, че България би трябвало да върви напред. Надявам се на по-висока изборна интензивност, на нещо по-добро, тъй като колкото повече хора споделят своето виждане за това кой би трябвало да ни ръководи, толкоз шансът да намерим подобаващите политиците е по-голям. Стига с това мрънкане към чашата с ракия или кафе, а в края на краищата да дадем своя автентичен принос за тези, които би трябвало да свършат тази работа, която ни следва. Аз приканвам всички жители на кюстендилска област да употребяват своето конституционно право и да гласоподават, да гласоподават според своята съвест и виждане за бъдещето Ние всички желаеме едно – прекрасен, кротичък свят ", безапелационен е Пандурски.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР