Айнтрахт Франкфурт поднесе изненадата на сезона в тазгодишното издание на

...
Айнтрахт Франкфурт поднесе изненадата на сезона в тазгодишното издание на
Коментари Харесай

Айнтрахт върна романтиката във футбола с бой над Барса насред „Ноу Камп“

Айнтрахт Франкфурт сервира изненадата на сезона в тазгодишното издание на Лига Европа, побеждавайки Барселона и то посред „ Ноу Камп “ с 2:3, с цел да се класира напред към полуфиналите.

Германците натрупаха задатък от цели 3 гола доникъде на второто полувреме, с помощта на точната дузпа на Филип Костич в 4', феноменалния гол на Рафаел Боре от отдалеченост в 36' и още веднъж точния удар на Костич в 67'.

Барселона едвам тогава реши, че е време да се пробуди от съня, в който бе изпаднал, като в игра влязоха Люк де Йонг и Мемфис Депай.

Серхио Бускетс вкара в 84', само че апатичната му игра го остави в засада на към метър от голлинията, когато плъзна кълбото в мрежата. Той въпреки всичко имаше опция да означи в първата минута на добавеното време с в действителност красиво осъществяване, върнало вярата на „ каталунците “, че чудото е допустимо.

Full Time
— FC Barcelona (@FCBarcelona)

Съдията в това време подвигна 9 минути добавено време и то изцяло заслужено, тъй като при започване на второто полувреме породи проблем с техниката му, а това забави много подновяването на играта.

Реферът имаше още много работа в тези минути, като подвигна 4 жълти картона, а в 101' изгони Н'Дика за второто му публично предизвестие, когато удари с лакът де Йонг в наказателното поле. Бялата точка бе посочена още веднъж, а зад топката застана Депай. Нидерландецът стреля в ръцете на Трап, кълбото отскочи в горната греда и рикошира в земята на към една педя зад линията. „ Ястребовото око “ се намеси и зачете гола за крайното 2:3.

И по този начин след общ резултат от 4:3 Айнтрахт към този момент е полуфиналист в Лига Европа, с цел да зарадва своите към 30 хиляди последователи, които заобиколиха регламента за гостуващата агитка и си закупиха постоянни билети, с цел да поддържат своите в този толкоз прочут миг.

We've done it. WE'VE DONE IT!

⏰ FT | 2-3 |
— Eintracht Frankfurt (@eintracht_eng)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР