Айнщайн е казал Лудост е да правиш едно и също

...
Айнщайн е казал Лудост е да правиш едно и също
Коментари Харесай

Най-добрият начин да отслабнете, ако имате хипотиреоидизъм

Айнщайн е споделил " Лудост е да правиш едно и също нещо още веднъж и още веднъж, и да очакваш разнообразни резултати... ". Това е доста познато на дамите, които имат хипотиреоидизъм и се пробват да отслабнат. Добрата вест е, че не сте сами! Наистина е доста мъчно да свалите килограми, в случай че имате хипотиреоидизъм.

Хипотиреоидизъм се случва, когато щитовидната жлеза не създава задоволително хормони на щитовидната жлеза.

Когато тя действа обикновено, тези хормони, продуцирани от щитовидната жлеза, контролират това по какъв начин тялото ви употребява силата, поддържайки мозъка, мускулите и органите, които работят; в действителност множеството хора даже не знаят, че имат щитовидна жлеза и какво съставлява тя, до момента в който нямат проблем с нея.

Тази дребна жлеза може да аргументи доста проблеми, като промени в телесната температура, текстурата на кожата и съмнения в тежестта.

Жените, които имат проблеми с щитовидната жлеза се усещат по този начин, като че ли тя работи против тях. В допълнение към всичко останало, хормоните на щитовидната жлеза също контролират метаболизма ви и ниските равнища на тези хормони вършат метаболизма ви по-бавен.

Жените, които имат такива проблеми постоянно пробват всевъзможни диети, само че не могат да отслабнат. Освен това, даже да смъкват килограми, изпитват големи усложнения да задържат тези килограми.

Но това никога не значи, че отслабването е невероятно. Ето няколко съвета за намаляване за дамите с хипотиреоидизъм:

Първо: би трябвало да диагностицирате казуса

Ако имате признаци на хипотиреоидизъм - отмалялост, необяснимо повишение на тежестта, нараснала сензитивност към настинки и грипове, запек и суха кожа - време е да се обърнете към вашия доктор, който ще направи кръвен тест за установяване на равнищата на хормоните.

Ако установите високи равнища на някои хормони, ще започнете лекуване. В множеството случаи се предписва синтетичен хормон, който запълва неналичието на въпросния хормон.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР