АВТОВАЗ обяви, че LADA стартира онлайн продажбите на специалната топ-версия Instinct на

...
АВТОВАЗ обяви, че LADA стартира онлайн
продажбите на специалната топ-версия
Instinct на
Коментари Харесай

XRAY Cross Instinct: Първата LADA с милтумедия на Yandex

АВТОВАЗ разгласи, че LADA започва онлайн продажбите на специфичната топ-версия Instinct на модела XRAY Cross, в оборудването на която общоприетоо е включена мултимедийна система на руския технологичен колос Yandex.

XRAY Cross Instinct се отличава от останалите представители на модела с редица контрастни цветови решения и елементи, в това число черни таван и капаци на външните огледала, специфични джанти, тематична тапицерия на интериора, отличителна емблема и прагове на вратите, и други.

XRAY Cross Instinct е и първата LADA, която е оборудвана с интегрираната бордова система Yandex.Auto на Yandex, като при новата модификация тя е конфигурирана с 8-инчов чувствителен на досег екран и камера за задно виждане.

Yandex.Auto съставлява интернет свързана бордова платформа, в която са съчетани различни услуги, които предлага Yandex, в това число Yandex.Navigator, Yandex.Music, Yandex.Refueling и Yandex.Browser, както и бордови гласов асистент Alice. За гарантиране на връзката, всички представители на специфичната серия са оборудвани с 4G модем с предплатени за 6 месеца достъп до интернет и Yandex.Music.

LADA XRAY Cross Instinct се предлага в две основни версии- с 1.6-литров и с 1.8-литров мотор, максималните мощности на които са съответно 113 и 122 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР