Авторът на книгата 111 причини да обичаш България - Сибила

...
Авторът на книгата 111 причини да обичаш България - Сибила
Коментари Харесай

Сибила Ташева написа на немски "111 причини да обичаш България"



Авторът на книгата " 111 аргументи да обичаш България " - Сибила Ташева е прекарала част от живота си в Мюнхен, Германия. Книгата е издадена единствено на немски. Тя е лекар по право, има туроператорска компания.
" Книгата е доста позитивен взор към страната ни. Това са дребни разкази - 111 на брой, които разказват за какво си заслужава да харесваш и обичаш България . Положителен взор върху нещата, които ни се случват, върху всекидневието, манталитета, храната, архитектурата, историята, природата на България ", сподели за БНР Сибила Ташева.

 Сибила Ташева Снимка: персонален списък

По думите й една от аргументите да напише книгата е, че в територията на някогашната Западна Германия, България не е задоволително позната:

" В Западна Германия, където аз бях - в Мюнхен, в Бавария особено, България е доста непозната и хората нямат визия какъв брой е хубава страната ни . Ако за България се знае нещо, то не е доста позитивно. Знае се, че България е една от най-бедните страни в Европа ".

 Сибила Ташева Снимка: персонален списък

Книгата е излязла при започване на юни.

" Виждам, че книгата се харесва за момента от хората, които са я прочели, приказвам за хора, които не познавам, не са свързани с мен, много позитивни мнения дават ".

 Сибила Ташева Снимка: персонален списък

Повече можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР