Автомобилът, който е шофирала Калина Сакскобургготска преди пътния инцидент в

...
Автомобилът, който е шофирала Калина Сакскобургготска преди пътния инцидент в
Коментари Харесай

Китин за пияната Калина: Буря в чаша вино, търсела папагала си, спряла да хапне чушки в хотел

Автомобилът, който е карала Калина Сакскобургготска преди пътния случай в събота, не е неин. Това обявиха за bTV от полицията.

Припомняме, че тя беше арестувана за 24 часа, откакто самокатастрофира, а тестът ѝ за алкохол регистрира 1,6 промила.

 

По данни на полицията колата е арестувана в районното ръководство в Самоков. Тя самата е подписала приемо-предавателния протокол.

 

Екипът на БТВ се свързал със серкретаря на семейство Сакскобурготски. Той коментирал само, че всеки би трябвало да поема отговорност за дейностите си и все още фамилията се въздържа от коментар.

А по данни на прокуратурата " към момента се прави преценка и постановления ще бъдат предявени в сряда ".

 

В същото време испанските медии, които постоянно са следели от близко живота на семейството, отразяват формалното официално съобщение на брачна половинка на Калина - Китин Муньос за испанската телеграфна организация ЕФЕ.

Той опровергава информацията, че Калина е карала пила и че е отказала да даде кръвна проба. Китин завява, че и двамата с жена му не пият, тъй като са спортисти.

Мореплавателят разяснява също по този начин, че Калина е била обезпокоена от търсенето на обичания си полинезийски папагал Лорона, а не на едно от четирите си кучета, както той самият в началото неправилно схванал.

 

Докато търсела папагала, Калина спряла да си почине и да хапне обичайни български чушки с чаша вино в един от хотелите на Боровец. Така Китин изяснява и съществуването в кръвта ѝ на 1,2 промила алкохол.

Той декларира, че случаят е мощно пресилен и го дефинира като " стихия в чаша вино ". 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР