Автомобилът е последван и е спрян до блок Д. ПоляновНа

...
Автомобилът е последван и е спрян до блок Д. ПоляновНа
Коментари Харесай

Пиян шофьор бяга от полицаи на булевард Скобелев

Автомобилът е последван и е спрян до блок " Д. Полянов "

На 16 септември към 14:15 часа на бул. " Генерал Скобелев " в град Русе екип на Първо районно управление (на МВР) е забелязал, че лидер на лек автомобил с марка " Пежо 307 ", със силистренска регистрация, ръководи нападателно по платното за придвижване.

Полицаите са подхванали дейности за прекъсване и осъществяване на инспекция, само че лидерът не е спрял, а е траял придвижването си по улица  " Муткурова ". Автомобилът е последван и е спрян до блок " Д. Полянов ", където като лидер е открит мъж от Русе.

На място е изпратен и екип на пътна полиция, с цел да извърши инспекции на лидера за приложимост на алкохол и за опиати. Проверката с техническо средство за алкохол е посочила позитивен резултат от 1,51 промила, само че лидерът отказал проверка за приложимост на опиати. Впоследствие русенецът е отказал да даде и биологични проби за химичен разбор.

Случаят е документиран от екипа и е предаден на проверяващ служител на реда. Образувано е бързо произвеждане за осъществено закононарушение, по разказа на бранш „ Пътна полиция “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР