Автомобил се вряза в сграда на начално училище в югозападен

...
Автомобил се вряза в сграда на начално училище в югозападен
Коментари Харесай

Автомобил се вряза в училище в Лондон, има тежко ранени деца

Автомобил се вряза в постройка на начално учебно заведение в югозападен Лондон. Девет души, измежду които седем деца, са ранени. Някои от тях са в тежко положение.

Полицията не преглежда случая като терористичен акт, само че съгласно локален член на Народното събрание случилото се е " извънредно обезпокоително и трагично ".

Въздушни фрагменти от мястото на случая - близо до провеждането на тенис шампионата " Уимбълдън ", демонстрират авариралия автомобил спрял под ъгъл до стената на модерната учебна постройка.

За 3 година мъж превежда 37 000 $ в електронни заплащания с разяснения „ глава номер 7 “ и „ мозъци “

Свидетели и кореспонденти на място разясняват, че пътят пред учебното заведение е стеснен и по него нормално е мъчно да се развие скорост.

В частното учебно заведение Study Prep се образоват девойки на възраст от 4 до 11 години. Според уеб страницата на образователното заведение този четвъртък е бил последният образователен ден за децата на възраст от 4 до 8 години.

Сред починалите е и петгодишно момче – наследник на учител

Води се следствие, с цел да се изяснят всички условия на случилото се. Шофьорът е спрял на мястото на случая, не са осъществени арести.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР