Автоматизираната система за управление на Тесла (Tesla) , известна като

...
Автоматизираната система за управление на Тесла (Tesla) , известна като
Коментари Харесай

Германският регулатор разследва автопилота на Tesla

Автоматизираната система за ръководство на " Тесла " (Tesla), известна като " Автопилот “ (Autopilot), е предмет на следствие от немския регулаторен орган, заяви през вчерашния ден в. " Билд ам Зонтаг ", представен от Си Ен Би Си, базирайки се на представител на организацията.

Федералното ръководство за авто превоз на Германия (Kraftfahrt-Bundesamt) прави оценка дали технологията, която " Тесла “ предлага като усъвършенстване, е безвредна за придвижване по немските пътища.

Регулаторът води диалози и с нидерландската организация за лицензиране на транспортните средства, които могат да се употребяват в Европа, съгласно информацията на немското издание, представено от Българска телеграфна агенция.  " Тесла " и  германското федерално ръководство не дадоха отговор на молбата на Си Ен Би Си за коментар. 

Автоматизираната система на " Тесла " се сблъсква с от ден на ден инспекции по света след серия от произшествия с съдбовен край.

Миналата седмица Националната администрация за пътна сигурност (NHTSA) на Съединени американски щати стартира второ следствие за евентуален недостатък в системата " Автопилот “, откакто консуматори се оплакаха от " лъжливо прекъсване "  при високи скорости.

Федералното ръководство за авто превоз на Германия започва настрана следствие през януари за възможни опасности  за сигурността на тъчскрийна в централната подпора на някои модели на „ Тесла “.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР