На прага на ваканционния сезон, една от първите бензиностанции ЛУКОЙЛ

...
На прага на ваканционния сезон, една от първите бензиностанции ЛУКОЙЛ
Коментари Харесай

Привлекателни оферти на обновената бензиностанция ЛУКОЙЛ в Бяла | Още един обект от веригата ЛУКОЙЛ е модернизиран според новата концепция

На прага на ваканционния сезон, една от първите бензиностанции ЛУКОЙЛ в страната - Б-004 на интернационалния път Е-85 до Гара Бяла - посреща клиентите си с нов интериор и богат подбор храни и питиета. По мотив откриването си след реновирането, а и в чест на Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност, през целия празничен уикенд от 24 до 26 май обновеният обект е подготвил привлекателна промоция за посетителите си. Те ще могат да заредят колите си с премиум-горивата ЕКТО на цената на нормално гориво и да се насладят на ароматно кафе и хот-дог на специфична цена.

Освен специфичните празнични оферти, клиентите ще открият и други новости, на които ще могат да се насладят в съвременна и уютна атмосфера. Бензиностанция ЛУКОЙЛ на Гара Бяла уголемява асортимента си с приготвени на място освежаващи фрешове и топли храни за из път и отлично кафе в два разновидността - Arabica и Buondi organic. В допълнение към промоционалните артикули, посетителите ще открият добре познатите артикули и услуги, на които са привикнали да разчитат по време на път - добавката AdBlue, свежи пакетирани храни, бутилирани питиета, дарове за най-малките и аксесоари за автомобила.

Модернизираното вътрешно пространство на магазина е с дизайн, въодушевен от дребни и уютни кафенета и пекарни и изискан в духа на водещите трендове в европейския ритейл. Магазинната част и санитарните пространства са реновирани и разширени, а обновената организация на пространството усъвършенства потребителско преживяване и улеснява обслужването.

През 2024 година „ ЛУКОЙЛ-България “ продължава програмата си за възобновяване на обекти от веригата бензиностанции ЛУКОЙЛ, която започва в края на 2023. Нейна съществена цел е възстановяване на преживяването на посетителите. В допълнение на образното ободряване са подхванати ограничения за понижаване на въглеродния отпечатък с енергоспестяващо осветяване и съвременна климатизация на обекта.

Всичко това трансформира елементарното пътешестване в празник за цялото семейство.

Заповядайте!
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР