Това са записи, в чиято автентичност не можем да бъдем

...
Това са записи, в чиято автентичност не можем да бъдем
Коментари Харесай

Кристина Петкова (ПП-ДБ) за изтеклите записи: ДАНС да си свърши работата

Това са записи, в чиято достоверност не можем да бъдем сигурни. ДАНС е време да си свършат работата. Служебният министър председател да им разпореди инспекция за това, че се подслушва политическа партия. Доколкото разбирам този запис е изработен в централата ни на „ Чаталджа ”. Това съобщи кандидат-депутатът Кристина Петкова от „ Продължаваме Промяната ”-„ Демократична България ” в ефира на Нова телевизия.

По думите ѝ това са нелепи обвинявания: „ Всички одити и инспекции са минали. Не е това фокусът на абсурда. ”

Петкова разяснява „ резила ” на ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи: „ Бяхме свикани за съвещание през вчерашния ден в 19:00 ч. за 19:30 ч. Важен е методът – силов, три пъти направиха опит да съберат кворум, викаха сътрудниците си, които пътуваха към този момент към Варна. Тотална липса на почитание към институцията и сътрудниците. ”

„ Ако ГЕРБ-СДС и ДПС имат болшинство, да заповядат да ръководят, да поемат отговорност, да признаят връзката си. Конфигурацията я дават българските жители. За 9 месеца страната ни реализира доста повече, в сравнение с реализира за последните 12 години. Вместо да гледаме частно партийния си интерес, ние подходихме отговорно към страната ”, добави тя.

https://novini.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР