Автограф на Лео Меси струваше работата на служител на Интер

...
Автограф на Лео Меси струваше работата на служител на Интер
Коментари Харесай

Уволниха чистач на Интер Маями заради Меси

Автограф на Лео Меси струваше работата на чиновник на Интер Маями, разкриха медиите в Съединени американски щати. Колумбиецът Кристиан Саламанка, който работи като чистач на стадиона на клуба от МЛС, бил уволнен, тъй като спрял суперзвездата и го помолил да му се разпише на фланелката. Това се случило на последния мач на Интер Маями.„ Трябваше да почистя тоалетните в бранша, където паркират рейсовете. За благополучие бях на открито, когато рейсът спря и всички играчи слязоха. Последният беше Меси. Достатъчно ми беше да извикам: " Хей, международен първенец! " И той незабавно се обърна и ме погледна. Веднага разкопчах работната си риза и изпод имах фланелка на Аржентина, върху която той сложи подписа си.

Тогава се появи защита, изведоха ме и незабавно ме уволниха, само че си заслужаваше всяка секунда “, сподели Кристиан, който от година и половина живее в Маями.

В Интер Маями има предписание, че чиновниците на стадиона, без значение дали работят за клуба или за външна компания, са предизвестени да не се снимат със звездите и да не вземат подписи по време на работа.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР