Автоджамбазинът Яро, вбесил Бойко Борисов, защото го снимаха да краде

...
Автоджамбазинът Яро, вбесил Бойко Борисов, защото го снимаха да краде
Коментари Харесай

Бандитът Яро, вбесил премиера, помете ченге, бягайки от проверка

Автоджамбазинът Яро, вбесил Бойко Борисов, тъй като го снимаха да краде коли, до момента в който е под домакински арест, опустоши ченге, до момента в който бяга от инспекция на полицията. Нападението станало през вчерашния ден към обяд в столичния кв. Драгалевци. Новината е доказана от Столична дирекция на вътрешните работи, написа в. " Телеграф ".

Ярослав Димитров има две нови ефикасни присъди, само че все пак е на независимост, защото му групирали наказванията.

Около обяд през вчерашния ден Яро бил спрян от патрул на 6-о РПУ, до момента в който кара персоналния си автомобил " Шкода ". Ченгетата ревизирали документите му и разбрали, че това е известният джамбазин. Тръгнали да го карат към районното за информации, както се прави по закон на закоравелите бандити. Единият еднообразен седнал до Яро в шкодата, а сътрудника му карал зад тях с патрулката. На един от завоите обаче Ярослав инсценирал случай, блъскайки се в бордюр. " Занесе ми от леда ", оправдал се той. През това време униформеният слязъл от возилото, с цел да види какво има на автомобила и може ли да продължи на личен ход към 6-о РПУ.

Точно този миг употребявал Яро и дал цялостна газ, като с вратата помел служителя на реда и го повалил на земята. Без да му пука дали не го е премазал, крадецът духнал. " Предполагаме, че е имал нещо в колата, което не е желал да бъде намерено в районното, тъй като там знае, че по закон му се прави обиск ", разясниха криминалисти. Те са уверени, че най-вероятно Ярослав е носил машинка за крадене на коли, защото макар присъдите си не спирал да се занимава с похищения на скъпи коли.

Името на бандита нашумя през 2015 година, когато бе сниман да краде кола, до момента в който би трябвало да е под домакински арест. Той е осъждан у нас и в Словения за идентични закононарушения. Отличава се с изключителна смелост, защото и преди е нападал служители на реда по време на гонки, като един даже е опитал да прегази, до момента в който бяга с крадена кола. До публицистичното привършване на броя Димитров не бе открит.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР