Автобус с 90 пътници от Украйна се преобърна снощи край

...
Автобус с 90 пътници от Украйна се преобърна снощи край
Коментари Харесай

Автобусна катастрофа в Румъния: Седем души са в болница, сред които две деца и бременна жена

Автобус с 90 пасажери от Украйна се прекатурна нощес край румънския град Хършова, окръг Констанца, като седем от пасажерите са превозени до болница в Констанца, оповестява Аджерпрес.

Според данни на Инспектората за изключителни обстановки " Добруджа " в Окръжната болница за незабавна помощ в Констанца са откарани седем души, в това число деца на 12 и 13 години, които са получили паник офанзиви. Сред останалите потърпевши са четири дами на възраст сред 28 и 53 години, измежду които една бременна, както и мъж на 28 години.

Те са получили разнообразни контузии на крайниците, предава Българска телеграфна агенция.

" От намиращите се в рейса 90 души, двама останаха на мястото на злополуката, а 81 души бяха превозени до кметството на Хършова ", прецизира инспекторатът.

Автобусът се е преобърнал нощес към 21.00 часа отвън пътното платно край Хършова. Румънските управляващи задействаха " червен проект " за интервенция, като на мястото на злополуката бяха изпратени десетки екипи на пожарната работа и коли за спешна помощ от окръг Констанца, както и от прилежащите Яломица и Кълъраш.

Окръжният полицейски инспекторат в Констанца заяви, че случаят е бил породен от спукана гума, вследствие на което водачът е изгубил надзор над транспортното средство, което се е преобърнало. Водачът е тестван за приложимост на алкохол и опиати и резултатите са негативни.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР