Автобус е забелязан да се движи с изкривена ос по

...
Автобус е забелязан да се движи с изкривена ос по
Коментари Харесай

Крив автобус изненада. Шофьор: Как е минал технически преглед? ВИДЕО

Автобус е видян да се движи с изкривена ос по път. Видимо от оповестени във Фейсбук фрагменти, транспортното средство наподобява усукано. Авторът на видеото се чуди по какъв начин е преминат механически обзор.

„ Този през днешния ден на 30.05 го засякох на основен път Силистра - Русе. И малко преди Мартен взех решение да ви го фотографирам, по какъв начин компанията си поддържа техниката и дали е сигурна за пътуващите. Надявам се, че е нямало пасажери тъй като ме съмнява, че ТОВА НЕЩО някакси е минало механически обзор. Сигнализирах на служителя на реда, които беше на Кръговото в гр. Русе и той беше по този начин добър и правилен и го спря. Но какво е станало след това не знам, “ написа Jasil Mironov.

„ Здравейте, аз ще Ви кажа какво е станало след прекъсването от полицията. Пътуваше посока Бяла, преди 10 мин го видях и аз. Шофьорът управляваше този КРИВ рейс, говорейки по телефона, не съумях да видя дали има пасажери, “ разяснява очевидка.

„ Хората споделят за къси дистанции ще държи, изобщо не им пука за пасажерите, значимото е да изкарва пари!, “ пишат още.



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР