Автобиографичната книга на режисьора Роман Полански Роман за Полански вече

...
Автобиографичната книга на режисьора Роман Полански Роман за Полански вече
Коментари Харесай

Автобиографията на Роман Полански вече излезе и у нас

Автобиографичната книга на режисьора Роман Полански " Роман за Полански " към този момент е на българския пазар. Редакторът на книгата Владимир Трифонов споделя в предаването " 12+3 " какво незнайно за Полански ще научат читателите:
Например не е било известно какъв брой мъчно той пробива на първо време в британското кино откакто взема решение да напусне Полша. Едва намира финансиране, все пак съумява съвсем всяка година да вади нов филм без изключително високи бюджети и тала си основава име до момента в който стига до холивудския си пробив с " Бебето на Розмари " през 1968 година. Точно този интервал не е изключително прочут даже и за неговите фенове.

По отношение на откровеността на режисьора Трифонов споделя:

Напълно е прям бих споделил, за всички свои любовни премеждия. Преди брака си с Шарън Тейт, която е свиреп убита тъкмо през 1968 година, той е имал и различен брак с една полска актриса при започване на 60-те години. Разказва в детайли за случая с момичето, за чието обезчестяване е упрекнат, и за което той твърди, несъмнено, че не истина. Но всичко това е в детайли разказано в цяла една глава.

Любопитното е, че тази книга действително завършва до началото на 80 - те години. Последният филм, за който той споделя е филмът " Тес ", Книгата е издадена тогава. Това е ново издание, което той дописва.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР