Австрийският канцлер Себастиан Курц поиска днес 1000 европейски регулации да

...
Австрийският канцлер Себастиан Курц поиска днес 1000 европейски регулации да
Коментари Харесай

Курц: Никой не се нуждае от европейски изисквания за приготвянето на шницел и пържени картофи

Австрийският канцлер Себастиан Курц изиска през днешния ден 1000 европейски регулации да бъдат анулирани или най-малко правото за контролиране на тези области да бъде предоставено на страните членки.

Хората в Европа желаят отговори от Европейски Съюз на въпросите за сигурността, защитата на външните граници и климатичните промени е споделил Курц в изказването си, което беше публикувано от австрийската информационна организация АПА.

" Но никой не се нуждае от европейски условия да вземем за пример за приготвянето на шницел и пържени картофи ", показва той. 

Себастиан Курц отправи това искане единствено две седмици преди изборите за Европейски парламент. В изявлението си Курц приказва също за " регулаторно безумство " и " покровителствено отношение " на Брюксел.

Австрийският канцлер от дълго време желае Европейски Съюз да бъде реформиран, а в предизборната стратегия на десноцетристката му Австрийска национална партия измененията в съюза заемат челно място измежду целите й, показва Българска телеграфна агенция.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР