Австрийската марка с британско звучащо име и подобни на британската

...
Австрийската марка с британско звучащо име и подобни на британската
Коментари Харесай

Brixton 500 XC – една машина добра за пътя и за офроуд - видео

Австрийската марка с английско звучащо име и сходни на английската класика машини, създадени в Китай, Brixton е най-известна със своите 125-кубикови и 250-кубикови мотори, които сега се оферират в Европа и Азия. Въпреки това, Brixton е на KSR Group от Австрия, която дава отговор за вноса на мотоциклети от голям брой китайски производители.

Фамилията 500 от производителя на мотоциклети Brixton се разраства - след моделите Crossfire 500 и 500 X, в този момент на пазара излиза и 500 XCа. На пръв взор машината демонстрира, че може да се оправя добре и отвън пътя. Това се поддържа от 19-инчовите предни колела, както и от хода на пружинното окачване, който е повишен до 150 милиметра начело и 130 милиметра откъм гърба.

„ Кормилото е изтеглено доста по-нагоре, което прави ездата отвън пътя доста по-контролирана, до момента в който стоиш, а карането по пътя е още по-удобно “, споделя вносителят, австрийската KSR Group. Стандартно се инсталират защитна плоча на мотора от неръждаема стомана и черни краш-барове.



Повдигнатият калник начело, дребното предно стъкло, по-добре предпазеният LED фар и радиаторната решетка с щампован Crossfire-X също са типични за XC. Редовият двуцилиндров мотор с водно изстудяване обезпечава мощ от 35 кВт/47,6 к.с. и оптимален въртящ миг от 43 Нм. Новият Brixton Crossfire 500 XC в Desert Gold към този момент се предлага в Европа за 6700 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР