Австрия и Унгария получиха днес милиони предпазни маски и медицински

...
Австрия и Унгария получиха днес милиони предпазни маски и медицински
Коментари Харесай

Австрия и Унгария получиха предпазни маски от Китай

Австрия и Унгария получиха през днешния ден милиони защитни маски и медицински материали, импортирани от Китай и доставени със специфични полети в двете страни, съобщи Франс прес.

Два самолета Боинг 777 на Австрийските авиолинии, изхвърчали от Сямън в Китай, кацнаха на интернационалното летище във Виена. Те доставиха маски и други средства за отбрана, предопределени за австрийската провинция Тирол, както и за италианската самостоятелна провинция Болцано-Южен Тирол, наричана на италиански Алто Адидже, оповестиха авиопревозвачът и австрийското министерство на защитата.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2088
Съединени американски щати изпратиха помощ на Босна и Херцеговина за битка с ковид

Австрийските управляващи на прецизираха броя на импортираните маски, само че австрийската организация АПА, като се базира на италиански източници, уточни, че единствено в Италия са импортирани 16,5 милиона маски и 450 000 защитни гащеризони.
В Унгария аероплан на авикомпания Уизеър кацна през днешния ден в Будапеща с 11 тона материали и проби за определяне на ковид, съгласно известие на превозвача.

По-рано Гърция, Чешката република, Украйна и Италия оповестиха, че са получили маски и медицински материали от Китай, които са били закупени или дарени.
В Унгария има 167 случая на ковид и 7 умряли. В Австрия броят на записаните случаи е 3 900, а жертвите са 21.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2088  В Италия оповестиха, че се вижда В Италия оповестиха, че се вижда " светлина в края на тунела " при броя на новите умряли от COVID-19  Патриарх Неофит: Боже прогони убийствения вирус Патриарх Неофит: Боже прогони убийствения вирус  Модните къщи Сен Лоран, Гучи и Баленсиага ще създават медицински маски Модните къщи Сен Лоран, Гучи и Баленсиага ще създават медицински маски
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР