Вчера мина поредното дело на Десислава Иванчева за влошеното ѝ

...
Вчера мина поредното дело на Десислава Иванчева за влошеното ѝ
Коментари Харесай

Деси Иванчева съди затвор заради лошо здраве

Вчера мина следващото дело на Десислава Иванчева за влошеното ѝ здравословно положение в пандиза в Сливен и неналичието на лекуване месеци наред, в следствие, на което е пораснал микроаденомът (туморът ) на хипофизата ѝ. За това сигнализират от " Сдружение Зелен Мадост " в известие, изпратено до медиите. 

В него те акцентират сериозните здравословни проблеми, които има някогашната кметица на ж.к. " Младост " в столита. По думите им зъбите ѝ се клатят и всеки миг може да загуби една част от тях. Шест пъти ѝ записвала часове в София и след това не са я водили на обзор, само че са отменяли часа, с което са предизвиквали стеснение на докторите в клиниката. В един от последните случаи е била конвоирана от Сливен до София, само че без никаква изгода. Рано в 6 ч. сутринта нахлули в килията и ѝ споделили да си стяга багажа за Сливен без да може да иде на обзор. Какво е наложило това - няма пояснение. В следствие на Деси ѝ била открита астма. Предписан ѝ е инхалатор, само че и до него няма постоянен достъп, пишат бранителите на някогашната кметица. 

Те прецизират, че арбитър по делото е Мария Шишкова – някогашната заместител основна прокурорка на Цацаров.

" Деси очевидно „ има шанс ” със „ инцидентният “ асортимент на съдии и избира шефове от правосъдната система  – Ушев (шеф на закрития Апелативен профилиран съд), в този момент пък Шишкова, която стои на една маса с Ваклин и му дава обещание подкрепи в качеството и на зам.главен прокурор. А за предварителното освобождение би трябвало да разчита на благоволението на сливенския областен прокурор Веселин Гангалов, който го реалокираха там след закриването на същия Апелативен профилиран съд " акцентират още те.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР