Австралийският тенисист Ник Кириос, който достигна до полуфиналите на турнира

...
Австралийският тенисист Ник Кириос, който достигна до полуфиналите на турнира
Коментари Харесай

Кириос: Надал е най-великият тенисист в историята

Австралийският тенисист Ник Кириос, който доближи до полуфиналите на шампионата в Щутгарт (Германия) съобщи, че съгласно него испанецът Рафаел Надал е номер 1 в историята.

" Мисля, че най-хубавият тенисист е Рафаел Надал. Той към този момент има 22 трофеи от шампионатите от Големия шлем, до момента в който Новак Джокович и Роджър Федерер имат по 20 ", разяснява Кириос.

Тенисистът, който сега заема 65-ото място в ранглистата, добави, че постоянно е бил прочувствен и упорит. " Не мисля, че върша нещо извънредно на корта. Вече съм на 27 години и се държа по този метод, откогато бях на 10. Няма да се трансформира в този момент. Мисля, че почитателите желаят да гледат вълнуващи и напрегнати срещи. Ако загубиш е обикновено да се ядосваш. Това е човешко ", сподели още Ник Кириос.
 Какво се случва с Рафа Надал?
Какво се случва с Рафа Надал?

Ето детайлности

" Обичам хората да се любуват на играта ми. Горд съм от стила си на игра ", добави австралиецът и съобщи още, че всички тенисисти ще имат потребност от малко време, с цел да свикнат с тревната настилка.

" Надявам се да запазя неизменност и да играя повече мачове в идващите седмици. Обикновено не си слагам цели, а просто желая да се развличам на корта. Не мисля за класирането, тъй като знам, че мога да победя всеки ", приключи Ник Кириос.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР