Австралийската манекенка Миранда Кер предостави на американските власти подарени ѝ

...
Австралийската манекенка Миранда Кер предостави на американските власти подарени ѝ
Коментари Харесай

Миранда Кър се раздели с подарени бижута за 8 млн. долара

Австралийската манекенка Миранда Кер даде на американските управляващи подарени ѝ бижута на стойност 8 милиона $, които са свързани с корупционен скандал в малайзийския фонд за развиване 1MDB, оповестиха Ройтерс и Франс прес.

Миранда Кер получила бижутата от малайзийския предприемач Джо Лоу, непосредствен на фамилията на премиера Мохамед Наджиб бин Тун Хаджи Абдул Разак и в този момент ги предала на полицията в Лос Анджелис.

" От началото на следствието Миранда Кер оказва цялостно подпомагане и се ангажира да върне подарените ѝ бижута ", разясни непосредствен до следствието източник. И добави, че тя ще продължи да подкрепя следствието.

.@MirandaKerr handed over almost $11 million worth of jewellery to US agents after unwittingly caught in money laundering scheme. #7News pic.twitter.com/VMFuRZFCjS
— 7 News Sydney (@7NewsSydney) June 28, 2017
34-годишната топ манекенка е измежду звездите, които са въвлечени в абсурда, обвързван с 1MDB.

В средата на месец юни артистът Леонардо ди Каприо върна няколко получени от Лоу подаръка, в това число премия Оскар, присъдена на Марлон Брандо, картина от Пикасо и колаж от Баскиа.

Малайзийският предприемач е обвинен, че посредством банкова сметка в Съединени американски щати е изпрал над 400 милиона $, отклонени от фонда 1MDB.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР