Австралийската актриса Марго Роби заяви, че е озадачена от любовта,

...
Австралийската актриса Марго Роби заяви, че е озадачена от любовта,
Коментари Харесай

Шокирана, много шокирана: Марго Роби е озадачена от любовта към „Барби“

Австралийската актриса Марго Роби съобщи, че е озадачена от любовта, която почитателите демонстрират към кино лентата „ Барби “ в навечерието на излизането му в киносалоните идната седмица, заяви Ройтерс.

Margot Robbie as Barbie ‘Solo in the Spotlight’ for the premiere.
— Film Updates (@FilmUpdates)
Роби, която играе основната роля и взе участие в продуцирането на дълго чакания филм за известната кукла на компания „ Мател “, популяризира продукцията из целия свят, облечена в тоалети, които препращат към облеклата на героинята ѝ.

„ Знаех какъв брой разчувствани бяхме да споделим този филм и се надявах, че и други хора ще почувстват това неспокойствие, само че някак си то се върна към нас с толкоз доста възторг и неспокойствие, че даже съм шокирана, доста шокирана “ , сподели Роби пред Ройтерс на международната премиера на кино лентата в Лос Анджелис в неделя.

Във кино лентата Барби живее в идилия в Барбиленд дружно със своя другар Кен (в ролята е Райън Гослинг), до момента в който един ден не ѝ хрумват по-мрачни мисли. Тя открива, че оня, който е играл с куклата в действителния живот, е предизвикал промени в нейния личен свят – по този начин Барби и Кен вземат решение да отидат в действителността, с цел да оправят обстановката, като в процеса научават повече за самите себе си.

В филмовия откъс на кино лентата се споделя, че „ Барби “ е за тези, които я обичат, както и за тези, които я ненавиждат.

Margot Robbie stuns at the L.A. premiere of
— Variety (@Variety)
„ Този филм е като увеселителен парк. Има разнообразни атракции за всички, тъй че мисля, че всеки може да изпита свое лично прекарване и в това е хубостта му “ , сподели Гослинг.

В „ Барби “ вземат участие кукли от всевъзможни размери, етноси и специалности. По думите на режисьорката на продукцията Грета Геруиг всяка кукла Барби е друга.

„ Искахме всяка една от тях да бъде суперзвезда – както когато получите съвършената Барби или Кен в кутия и те живеят в личното си съвършено шоу. Така че постоянно осветяхме всеки човек поотделно по съвършения метод във всеки кадър, тъй като всеки живее в светлината на личните си прожектори “ , изясни тя.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР