Австралия се наложи над Нова Зеландия с 1:0 в контролна

...
Австралия се наложи над Нова Зеландия с 1:0 в контролна
Коментари Харесай

Минимална победа за Австралия в първата проверка с Нова Зеландия

Австралия се наложи над Нова Зеландия с 1:0 в контролна среща, която беше последна за " кенгурата " пред лична аудитория преди Световното състезание в Катар. Единственото попадение за австралийците вкара крилото на испанския Кадис Авер Мабил, който се разписа в 32-рата минута. 

Австралийците бяха по-активни през по-голямата част от мача, който се игра на стадиона в Бризбейн. Джаксъл Ървайн завоюва пространство в средата на терена, подаде на Мабил, който незабавно потегли на ляво, усили скоростта и от 20-ина метра прати топката в долния ляв ъгъл. 

Двата тима ще се срещнат още един път в неделя на " Идън Парк " в Нова Зеландия, която също игра бараж за присъединяване на Мондиала, само че отстъпи на Коста Рика. Гостите през днешния ден можеха да открият още в 10-ата минута, когато Крис Ууд подаде на Андре де Йонг пред вратата, само че ударът му беше малко неблаговиден и се отби в страничната греда. В 28-ата минута пък австралийците пропуснаха сериозна опция посредством Ървайн, само че 4 по-късно към този момент победиха.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР