Aвстралиецът, който откри мистериозна метална топка на плаж, направи зашеметяващо

...
Aвстралиецът, който откри мистериозна метална топка на плаж, направи зашеметяващо
Коментари Харесай

Мистериозна метална топка изплува на плаж

Aвстралиецът, който откри мистериозна железна топка на плаж, направи зашеметяващо изказване, че тя не идва от този свят.

Фил Морис откри неидентифицираната топка, до момента в който употребява металдетектор на плаж в далечния северен Куинсланд преди няколко седмици. Голямата топка беше открита да лежи на пясъка покрай водата. Оттогава Морис е захласнат от откриването на произхода на странния обект и твърди, че е част от галактически транспортен съд.

Той сподели, че откакто е прегледал „ хиляди “ изображения онлайн в свободното си време, е разкрил, че доста сходен разпознат обект е открит и в Намибия преди десетилетие.

След като видял изображението на намибийската топка, Морис осъзнал, че е идентична.

Той има вяра, че това е контейнер с хидразин, който се употребява за запазване на ракетно гориво на борда на безпилотен аероплан при изстрелване на спътник, който се отделя и се разрушава назад на Земята.

(October 26, 2023; 15:05 HKT)
— ActivistBowen: #PFIZER X 4 (@ActivistBowen2)

„ Като го гледах, разбрах, че металът е бил извънредно парещ на някакъв стадий “, сподели Морис пред Yahoo.

„ Вярвам, че е повече от евентуално тази тежка железна топка да се е разрушила в океана, преди в последна сметка да бъде изхвърлена на брега. “

Той сподели, че през четирите му десетилетия претършуване на плажове с и без металотърсач това е най-уникалната му находка.

„ Мислех, че съм намерил съвсем всичко, което съществува “, сподели той.

Въпреки че не е публично разпознат като пропелантен мехур, това не е първият галактически обект, изхвърлен на австралийските крайбрежия тази година.

Мистериозен железен цилиндър с височина два метра и широчина беше изхвърлен на брега покрай Грийн Хед на среднозападното крайбрежие на Западна Австралия през юли.

Властите трябваше да предупредят плажуващите да се пазят от цилиндъра, защото произходът му беше незнаен дни наред.

Австралийската галактическа организация обаче „ дефинира, че обектът най-вероятно е корпус на ракетен мотор с твърдо гориво “.

Корпусът на ракетата е паднал от индийска ракета LVM3-M4, която е предопределена да транспортира информационни спътници в геостационарна орбита.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР