Avon вярва, че тестването на козметика върху животни не е

...
Avon вярва, че тестването на козметика върху животни не е
Коментари Харесай

Avon с одобрение от Cruelty Free International по програмата Leaping Bunny

Avon има вяра, че тестването на козметика върху животни не е належащо и повече от три десетилетия работи за преустановяване на опитите върху животни и за приемането на различни способи.

През годините Avon сплотява сили с редица организации за отбрана на животните, в това число,, и. През декември 2019 година PETA отличи Avon като “Компания, която работи за регулаторни промени “ – влиятелно самопризнание за нашите старания за създаване, валидиране и приемане на неживотински способи за тестване в козметичната промишленост.

От 3 юли 2023 Avon става формален сътрудник на, водеща организация, която работи за преустановяване на опитите върху животни в международен мащаб. Програмата Leaping Bunny на Cruelty Free International е международно приетият златен стандарт за козметика без свирепост. Това е най-хубавата гаранция за потребителите, че един бранд откровено се е заел да отстрани тестването върху животни от своята верига за доставки.

Ароматите на Avon и продуктите от Avon Care и Anew получиха утвърждение по програмата Leaping Bunny. Компанията работи старателно върху останалото си портфолио и е на път да получи утвърждение за всички свои козметични артикули в границите на идващите 12 месеца.

Да получиш утвърждение по програмата Leaping Bunny е съществено достижение. Изисква се време, запаси и съблюдаване на строги критерии като използване на вътрешна система за наблюдаване на доставчиците, инспекция на веригата за доставки за тестване на съставки върху животни и съблюдаване на политика за закрепена последна дата. Нещо повече - утвърждението по програмата Leaping Bunny е годишен ангажимент, изискващ непрестанно наблюдаване на доставчиците и самостоятелни одити. Това е най-хубавата убеденост, която потребителите могат да получат, че един бранд е в действителност без свирепост.

Хуманно отношение към животните е единствено една от многото дела, на които Avon се е посветил. Но по своята същина всички те са свързани и са вкоренени във вярата, че всички хора, планетата и всяко живо създание заслужават положително отношение.

Повече по тематиката може да прочетете

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР