Август месец няма да пропусне да напомни за себе си.

...
Август месец няма да пропусне да напомни за себе си.
Коментари Харесай

Очаква се мощна магнитна буря в периода 13 – 14 АВГУСТ

Август месец няма да пропусне да подсети за себе си. Слънцето се готви да изригне цели 5 пъти. В началото магнитните стихии няма да са осезаеми и не се чака да обиден хората, които са здрави.

Метеочувствителните хора и тези, които страдат от хронични болести или имат проблеми със сърцето, ще бъдат пострадали.
 Очаква се мощна магнитна стихия в интервала 13 – 14 АВГУСТ Очаква се мощна магнитна стихия в интервала 13 – 14 АВГУСТ
Август месец няма да пропусне да подсети за себе си. Слънцето се готви да изригне цели 5 пъти. В началото магнитните стихии няма да са ос...

Много евентуално е да се усещат отпаднали през по-голямата част от времето. Няма да имат сили да се оправят с осъществяването на всички тези задания и задължения, които нормално са част от всекидневието им.

Пригответе се на 13 – 14 август слънцето да подсети за себе си. Очаква се мощна магнитна стихия. Пийте доста течности и си почивайте най-малко по няколко часа дневно.

Учените са на мнение, че тези промени в магнитното поле въздействат на всяка система от човешкия организъм и душeвността. Разбира се, най-силно наранени са хората, които имат сърдечни проблеми. Магнитните стихии въздействат върху свиването и разширението на кръвоносните съдове. Именно това може да докара до проблем и с кръвното налягане.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР