Аватар: Природата на водата е визуален спектакъл, какъвто не сме

...
Коментари Харесай

След десетилетие чакане: „Аватар: Природата на водата” е в кината


„ Аватар: Природата на водата ” е образен театър, какъвто не сме виждали до момента
(снимка: „ Аватар: Природата на водата ”)

Продължилото повече от десетилетие очакване завърши – от през днешния ден, 15 декември, киносъбитието „ Аватар: Природата на водата ” е към този момент в кината. Ненадминатият визионер Джеймс Камерън съумява за следващ път да надскочи себе си и подарява на феновете едно неповторимо и незабравимо киноизживяване, надхвърлящо даже и революционния първи филм от 2009 година, с който вечно промени света на киното и визиите ни за качествено и зрелищно развлечение.

„ Аватар: Природата на водата ” е образен театър, какъвто не сме виждали до момента на екран, а дружно с това, той предлага и доста същинска и прочувствена история за семейство, което се пробва да оцелее.

Повече за естеството на кино лентата научаваме персонално от Джеймс Камерън и звездите Зоуи Салдана, Сам Уортингтън, Сигорни Уивър, Кейт Уинслет, Стивън Ланг и Клиф Къртис, които в особено видео зад кулисите „ ” разкриват усещанията си за амбициозната и вълнуваща продукция.

Действието на „ Аватар: Природата на водата ” ни води 10 години след събитията в първия филм – Джейк живее щастливо дружно с Нейтири и техните деца, само че когато остаряла опасност се завръща на Пандора, двамата са принудени да изоставен дома си и да се насочат към разнообразни райони на изобилстващата от живот луна и да търсят помощта на други на‘ви племена.

Неприятностите обаче ги следват по петите. „ Аватар: Природата на водата ” е роман за нещастията, които претърпяват Джейк Съли и Нейтири, и борбите, които водят, с цел да останат живи и да запазят фамилията си дружно.

Родни звезди участваха на блестящата галапремиера на кино лентата у нас
(снимка: Форум Филм България)

Режисьор е Джеймс Камерън (Пришълците, Бездната, Терминатор 2, Титаник, Аватар), който е и сценарист дружно с Джош Фридман (Война на световете). В функциите са Зоуи Салдана, Сам Уортингтън, Сигорни Уивър, Стивън Ланг, Клиф Къртис, Джоел Дейвид Мур, К. К. Х. Паундър, Еди Фалко, Джемейн Клемент, Джовани Рибизи, Мишел Йео и Кейт Уинслет. Продуценти са Джеймс Камерън и Джон Ландау.

Фенове, специфични посетители и родни звезди участваха на блестящата галапремиера на кино лентата у нас, която се организира през вчерашния ден, 14 декември, в IMAX залата на Cinema City в Mall of Sofia.

Два живи аватара, пристигнали особено от Пандора, тематичен бар с истински питиета с джин от Hendrick’s и новаторски кетъринг, въодушевени от биоразнообразието на извънземната луна, специфичен ъгъл, квалифициран от световния сътрудник на кино лентата NYX Cosmetics, както и фотобудка, която пренасяше гостите непосредствено в света на Аватар, направиха събитието в действителност запаметяващо.

„ Аватар: Природата на водата ” към този момент е в кината на 3D, HFR 3D, IMAX 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР