Avalanche (AVAX) напоследък се радва на забележителен ръст на инвеститорския

...
Avalanche (AVAX) напоследък се радва на забележителен ръст на инвеститорския
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Avalanche – какво трябва да знаем

Avalanche (AVAX) в последно време се радва на незабравим растеж на инвеститорския интерес. През последните 24 часа AVAX нарастна с 14%, като през последните седем дни нарастването е още по-голямо - 37%.

Поглеждайки обратно към последните 30 дни, AVAX означи забележителен растеж от 58%. Впечатляващо е, че цената му се е повишила с 263% в съпоставяне със същия интервал на предходната година, търгувайки се за $63.8.

Възниква въпросът: Може ли Avalanche (AVAX) да доближи $80 до другия уикенд?

Според данните, предоставени от Changelly, AVAX евентуално може да доближи $84 до 24 март 2024 година Освен това Changelly предвижда продължение на бичия тренд за AVAX през идващите седмици, като упованията са да доближи $90 до края на месеца. По-конкретно, платформата предвижда AVAX да доближи $82 до 28 март 2024 година

CoinCodex също има оптимистична вероятност за Avalanche ( AVAX ) в близко бъдеще, като предвижда повишаване до $200 доникъде на април и постигане също към $89 до 25 март. Постигането на $200 би отбелязало нов исторически връх за AVAX, надминавайки предходния исторически връх от $144.96, доближат през ноември 2021 година

Траекторията на AVAX, както и на други алткойни, може да бъде повлияна от представянето на Биткойн ( BTC ). Ако BTC резервира бичия си подтик, това може да окаже позитивно влияние върху AVAX и други криптовалути. Обратно, забележителен спад в цената на BTC евентуално ще попречи на AVAX да реализира задачата си.

Въпреки тези разбори, не е несъмнено дали AVAX ще доближи цена от $80 тази седмица. Пазарът на криптовалути е прочут със своята непредсказуемост и може да прояви присъщата си волатилност ненадейно.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР